گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

اصلاح ماده ۴۱ قانون کار از دستور کار کمیسیون اجتماعی مجلس، فعلاً خارج شد | مبنای تعیین حقوق کارگران در سال آینده چه خواهد بود؟

  • کد خبر: ۲۹۱۴۹۳
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۹
اصلاح ماده ۴۱ قانون کار از دستور کار کمیسیون اجتماعی مجلس، فعلاً خارج شد | مبنای تعیین حقوق کارگران در سال آینده چه خواهد بود؟
شنیده‌ها حاکی از این است که اصلاح ماده ۴۱ قانون کار که تفاسیر متفاوت از آن موجب شده بود حقوق کارگران همگام با تورم افزایش پیدا نکند، فعلاً از دستور کار کمیسیون اجتماعی مجلس خارج شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، زمان زیادی از آغاز‌به‌کار مجلس دوازدهم نگذشته بود که کمیسیون اقتصادی در اولین اقدام خود در این دوره، به وضعیت معیشت کارگران و حفظ قدرت خرید آنان پرداخت. در واقع با اصلاح ماده ۴۱ قانون کار و حفظ اعتبار پول عقب‌ماندگی حقوق کارگران از تورم اقتصادی جبران می‌شود.

 اما امروز شنیده می‌شود که اصلاح این ماده به کمیسیون اجتماعی مجلس ارجاع شده است و بررسی این طرح فعلاً در اولویت کمیسیون نیست؛ این در حالی است که در نیمه دوم سال جاری هستیم و طی ماه‌های آینده جلسات برای تعیین مزد تشکیل می‌شود. انتظار می‌رفت با توجه به انتقادات کارگران به وضعیت حقوق و معیشتشان، اصلاح ماده ۴۱ قانون کار در اولویت قرار گیرد و در سال جاری شاهد بهبود وضعیت معیشتی کارگران باشیم.

البته به گفته میثم ظهوریان، نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، مبنای تعیین حقوق و دستمزد سال آینده میزان تورم خواهد بود.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، افزود: طرح اصلاح ماده ۴۱ قانون کار فعلاً در اولویت کمیسیون اجتماعی نیست. با رئیس کمیسیون اجتماعی صحبت کردیم و ایشان با طرح همراه بود و طبق گفته ایشان، قرار بود که این طرح را در دستور کار قرار دهند و از طرح حمایت کردند، اما طرح باید در کمیته‌ها مطرح و سپس در کمیسیون مطرح شود. نمی‌توانم زمان قطعی را اعلام کنم و باید مراحل بررسی طی شود و بستگی به این دارد که چقدر این طرح در کمیسیون و صحن در اولویت قرار گیرد.

نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تأکید کرد: حتی اگر این قانون مصوب نشود، تلاش این است که اجرا شود؛ چون ماده ۴۱ ظرفیت آن را دارد و مبنای افزایش حقوق و دستمزد، تورم خواهد بود.

ظهوریان در خصوص اصل سه‌جانبه‌گری در شورای عالی کار، گفت: یک ضلع شورای عالی کار دولت است و دولت کارفرمای بزرگ است. همین امر موجب تحکیم کارفرمایان بر کارگران می‌شود، ضمن اینکه از تشکل قوی کارگری، نماینده کارگری بیرون نیامده است و این موضوع عملاً کفه ترازو را به سمت کارفرمایی سنگین‌تر می‌کند. در هر حال نگاه ما این است که وزارت کار در شورای عالی کار حامی حقوق کارگران باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، به طور کلی پرداختن به موضوع بهبود معیشت کارگران در مجلس شورای اسلامی می‌تواند نوید روز‌های بهتر برای کارگران که بیش از نیمی از جمعیت کشورمان را در تشکیل می‌دهند، باشد. اما یادمان نرود، ساخت مجموعه‌های بزرگ و انجام پروژه‌های تأثیرگذار فقط توسط کارفرما و ایده‌پرداز به نتیجه نمی‌رسد، کارگران که نباشند یک جای کار همیشه می‌لنگد. بااین‌حال تأثیر کار‌های بزرگشان دیده نشده و آنان را از بهبود وضعیت معیشتشان مأیوس کرده است. امید است مجلس دوازدهم گام مؤثری در راستای بهبود وضعیت آنان بردارد.

مگر می‌شود تورم ۵۰ درصد اعلام شود، اما افزایش حقوق کارگران حتی به اندازه یک‌دوم آن هم تصویب نشود؟ 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->